Activități

Activităţi

Golden West este activă în domeniile cercetării şi dezvoltării, producerii de seminţe şi desfacerii seminţelor de culturi de câmp şi legume.

Produsele Golden West  sunt distribuite în regiunea Mării Mediteraniene, Europa de Sud, Africa de Nord, Turcia, Asia Mijlocie, Balcani şi recent Europa de Răsărit şi ţările fostei URSS.

 

Seminţe de Culturi de Câmp

Noi am elaborat programe de ameliorare a hibrizilor de porumb timpurii și tardivi, a soiurilor de bumbac și lucernă, precum și am  perfecţionat  procesul de obţinere  a produsului final, care  asigură un flux continuu de producţie.

Programul de ameliorare a bumbacului a fost iniţiat la începutul anilor 90 în Grecia şi  era  destinat regiunii Mediteraniene. Direcţiile principale de ameliorare sunt productivitatea înaltă, calitatea superioară a fibrelor şi matiritatea timpurie. Golden West cu succes a combinat toate aceste trei caracteristici în propriile sale Golden West soiuri de fibre de nouă generaţie

Programul de ameliorare a porumbului începe  la şfârşitul anilor  90 în SUA.  Din 2005 programul este transferat din SUA în regiune şi Bulgaria  devine centru de cercetare pentru hibrizii timpurii de porumb.

Peste 12.000 noi hibrizi se includ anual în programele de evaluare în condiţii de câmp. În total peste 150.000 parcele experimentale se amplasează anual în Bulgaria, Romania, Ungaria, Slovacia, Moldova, Ucraina, Rusia, Grecia, Turcia şi acest grup de ţări se extinde.

Directiile principale de ameliorare sunt productivitatea înaltă şi toleranţa la condiţiile de stres.

Programul de ameliorare a lucernei a început în scurt timp după porumb, era destinat pentru regiunea Mării Mediterane şi iniţial  predomina crearea de soiuri ne latente   abilităţii de înalţă productivitate şi  valoarii nutritive superioare. Ulterior Golden West a reuşit crearea  de asemenea  soiuri latente.

Golden West produce  seminţe pe întreg globul pământesc într-un şir continuu  de state,  ce include SUA, Australia, Turcia, Grecia, România, Bulgaria ş.a.

 

Seminţe de culturi legumicole

Noi,  în colaborare cu diferite Institute de cercetare şi Companii private, elaboram programe de cercetare-dezvoltare şi perfectăm proiecte experimentale în scopul evaluării noilor soiuri şi identificării celor mai valoroase din ele în  privinţa adaptabilităţii condiţiilor specifice ale pieţelor noastre.

Golden West  a stabilit  programe de producere  a seminţelor  în  mai multe ţări în scopul  producerii seminţelor de legume de cea mai înaltă calitate.

 

Viziune

Ne preconizăm ca Golden West să-și extindă activitățile și să devină un jucător important în sectorul agricol, în piețele noastre regionale și să fie  în măsură să influențeze tehnologia agricolă și de afaceri din piețele menționate.

Noi  în Golden West recunoaștem responsabilitatea care vine odată cu expansiunea noastră regionala. Toate activitățile noastre întrunesc  cele mai înalte standarde ale  protecţiei  mediului,  activităţilor sociale și de afaceri.

 Ne menținem angajamentul  nostru de a oferi valoare adăugată în întreg lanțul agricol și investim constant în această direcție.

 

Vezi aici prezentarea companiei noastre: